УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАН ПРОЈЕКАТ „МОЈ ХОБИ“ КОЈИ ЈЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ ОКУПИО СРЕДЊОШКОЛЦЕ ИЗ ОКРУЖЕЊА
TAGS: moj hobi

У суботу, 21. септембра 2019. године, у нашој школи успешно је реализован пројекат „Мој хоби“, који је на једном месту окупио средњошколце из Србобрана, Врбаса и Бачке Тополе. Реч је о креативним радионицама које су осмишљене и реализоване у оквиру пројекта који је реализован уз подршку Покрајинског секретаријата за образовање, управу, прописе и националне мањине-националне заједнице, а чији је носилац Гимназија и економска школаСветозар Милетић“.

Активности су осмишљене и реализоване путем две креативне радионице које су трајале пуних пет часова. Оне су обухватиле ручну израду сапуна и аранжирање цвећа, а средњошколци су имали прилику да, у сарадњи са експертима, савладају ове вештине. Кроз процес сапунификације спровела их је проф. хемије –  Марија Туторов, док су аранжирање цветних букета савладали уз помоћ проф. немачког језика – Ханелоре Трифуновић. Све ове активности координирале су професорке Тијана Мелезовић и Светлана Пајић Јојкић, иначе идејни творци овог пројекта и сјајни домаћини. Оне су угостиле више од двадесет средњошколаца и двоје професора, који су Гимназију напустили пуни позитивних утисака.

Осим нових сазнања које су понели са креативних радионица, посебна чар овог пројекта било је пријатељство које се створило међу гимназијалцима. Након данашњег дружења, сасвим сигурно је да ће се оно наставити и резултирати неким новим окупљањем у скоријој будућности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *